Blog Created: 1/9/06
Number of entries: 24
Number of comments: 11

Visited Blogdrive Members:
None

Tag this Profile


Khairul Anhar
General Information

Main blog:Un-har
Age:26
Birthday:November 13th 1990
Gender:Male
Occupation:Student
Education:High school, Some college
Religion:Muslim
Service Attendance:Weekly
Race/lineage:Asian
Location:Malaysia, Bamboo River


Contact Information

Email:
Yahoo:


Appearance

Body Size:Thin
Height:5' 9" (175 cm)
Eyes:Gray
Vision:Glasses/Spectacles
Hair Color:Black
Hair Style:Straight - Medium
Facial Hair:Sideburns- Short
Skin Tone:Medium Brown
Best Feature:Lips
Clothing Pref.:Practical
Undies:Boxers


Personal Information

Relationship Status:Single - Never Married
Sexual Preference:Really Straight
Astrological Sign:Scorpio (Oct 24 - Nov 21)
Existing as:Human
Smoking:No. But not bothered by it
Liquor:Never
Exercise:Occasionally
Your Home:Live with parents
Biography/About:Make everyday is the best day
Likes:Smiling;makes jokes
Dislikes:Hypocryte;Sarcastic person
Interests:Caring person, Trusworthy


Personal Favorites



Four Most Recent Entries

Yang Hidup Pasti Akan Mati
15 Jun 2008 Malam tu aku nga syok men game lps je smayang isyak. Ttbe mak aku btaw yg nenek aku msuk hospital. Katanya teruk sngt sbb kne strok. Dier suh aku bce yasin tuk nenek. Tapi aku tak baca pown. Cuma doa kn ksihatan nenek je dlm ati. 16 Jun 2008 Pagi ni aku pegi bank islam ngn abah tuk bayar yuran pendftaran INTEC, Lps tu blk r umah. Smpi sje umah dlm pkul 2 ptg cmtu abah dpt call dr pkcik aku kt hsptl. Katanya tekanan darah nenek sngt rendah. Nenek skrang dlm keadan spearuh koma. Mula2 abah rncang nk blk kg ujung mggu nie tp disebabkn berita trkni 2, dier trgerak ati kata nk blk...
 
Alhamdulillah...
Saya ingin memanjatkan kesyukuran yg teramat atas limpah kurnia-Nya sehingga saya terpilih dalam mendapat tawaran program ijazah luar negara (PILN) bawah tajaan JPA. Tak lama lagi dptla smbung belajar balik. Hehehe... Dah beku kowt pale otak nie setelah dkt stengah tahun xblaja. Di kesempatan ini saya ingin mengucapkan thniah la kpd kengkawan SASER yg dpt twaran MARA n JPA. Together we fly high!!! Buat kawan2 yg tdk terpilih, jgn kcewa dan ptus asa. Rezki ada di mne2 jer. Blaja kt mne2 pown bleyh brjaya asalkan ad tekad n ksungguhan. Tuk pengetahuan sumer, sblum msuk ke dunia SASER nie,...
 
Tanda-Tanda Saat-Saat Kematian
100 hari : Seluruh badan rasa bergegar. 60 hari : Pusat rasa bergerak-gerak. 40 hari : Daun dengan nama orang yang akan mati di arash akan jatuh dan malaikat maut pun datang kepada orang dengan nama tersebut lalu mendampinginya sehingga saat kematiannya. Kadang-kadang orang yang akan mati itu akan merasa atau nampak kehadiran malaikat maut tersebut dan akan sering kelihatan seperti sedang rungsing. 7 hari : Mengidam makanan. 5 hari : Anak lidah bergerak-gerak. 3 hari : Bahagian tengah di dahi bergerak-gerak. 2 hari : Seluruh dahi rasa...
 
Comparison Between Two World
Assalamualaikum wbt. Dear fellow readers, i'm really touched with one video posted by my frenz about our life at SASER (my school). He made a comparison between the life in saser and life in palestin. The video was taken during Sesi Bermaafan (i dunno how 2 write it in english la. huhu..) at the school musollah a few weeks before our final exam also combined with a video taken without permisson (hehe) during a talk about palestin at our school hall. Despite from that, I would love 2 share with you what i feel about the video. We should be grateful to have such a life with...
 






Copyright © 2003 - 2004 NeverX All rights reserved.
Tag board Rules     Privacy policy     Terms of Service