Blog Created: 1/19/05
Number of entries: 25
Number of comments: 7

Visited Blogdrive Members:
None

Tag this Profile


Qalbi MusytaQ
General Information

Main blog:qalbi musytaq
Birthday:November 21st
Gender:Female
Occupation:Teacher / Professor
Education:Some college
Religion:Muslim
Service Attendance:Never
Race/lineage:Asian
Location:Malaysia, Kuala Terengganu


Contact Information

Email:
MSN:


Personal Favorites

Pets/Animals:Cat


Four Most Recent Entries

Mohon Maaf Utk Semua
Assalamualaikum... Buat pengetahuan Teman-teman semua... Blog ini diberhentikan buat sementara waktu..kerana menghadapi beberapa masalah...Miss memohon maaf di atas segala kesulitan yang berlaku.. HARAP MAKLUM !!
 
Aku & Aidilfitri
Bertahun sudah di rantau orang Mencari secebis ilmu Tuhan Nawaitu di hati bukan kepalang Namun sering dilanda ujian Bukan ujian menjadi kiraan Kerana ia sunah alam Tapi diri tak tertahan Dek dangkalnya iman di dalam Kini Eid Fitri bertandang lagi Tahun ke tahun tak pernah menyepi Menjadi tamu lambang kemenangan Buat hamba taqwa dan iman Namun aku masih begini Menongkah arus...merentas usia Entah bila akan terhenti Perjalanan hidup mengenal diri Di pentas berliku maya dunia. - sa ôKu meminta & berdoa...kepada yang maha Esa...tabahkan hatiku...berilah pedoman...cahaya di...
 
Salam Eid Mubarak !
Salam Eid Mubarak buat kawan-kawan semua..Miss minta maaf byk2 kerana sudah lama tak update blog nie..baru2 nie server kurang elok skit..tue lah yg jadi malas nak masuk cc..kalo masuk pon..kejap je la..kalo nak update blog nie malas skitla...walau aper pon..Miss ucapkan time kasih dan Ahlan wasahlan kepada yang sudi mengunjung blog Miss nie..kalo ade mase...kunjungi lah lagi... Semlm buat open house kat umah...alhamdulillah ramai yg tidak melepaskan peluang dtg mengunjungi di bait Al-Munawwarah...sesaper yang nak dtg umah...jemputlah..kuih ader lagi...hehe.. Sempena bulan syawal nie...Miss...
 
Zawwaj Mubarak...
Erm...maaf la kengkawan...dah lama miss tak update blog nie...sibuk sgt bebaru nie...kawan baik kawin kat syria nie...kena la buat persiapan dan tolong ape2 yg patut di tolong....lps tue plak sibuk pindah umah ke bait munawwarah...lps tue plak..sibuk ngan ma'radh kitab...huhu byk jugak borong kitab tahun nie...maklumla dh lama tak beli kitab..bla beli,abis borong...hehehe... Rasenya tidak t'lwat utk miss ucapkan "zawwaj mubarak" buat Masithah & Al-anas pada 10 Rejab 1427 bersamaan 04 Ogos 2006..semoga berbahagia sokmo...dan moga2 dapat menjadi suami dan isteri yang soleh dan solehah..jua...
 






Copyright © 2003 - 2004 NeverX All rights reserved.
Tag board Rules     Privacy policy     Terms of Service