Blog Created: 8/20/05
Number of entries: 45
Number of comments: 3

Visited Blogdrive Members:
None

Tag this Profile


azraful
General Information

Main blog:x|apul|x
Gender:Male
Occupation:Labor / Construction
Education:High school
Religion:Muslim
Service Attendance:More than once a week
Race/lineage:Asian
Location:Malaysia
me...?ensem!!


Contact Information

Email:
Yahoo:


Appearance

Body Size:Average
Height:5' 2" (157 cm)
Eyes:Dark Brown
Vision:No assisted eyewear
Hair Color:Black
Hair Style:Ever Changing
Facial Hair:None
Skin Tone:Fair
Best Feature:Stomach
Clothing Pref.:No Preference
Undies:Boxers - Silk


Personal Information

Relationship Status:Single - Never Married
Sexual Preference:Straight/Heterosexual
Astrological Sign:Scorpio (Oct 24 - Nov 21)
Existing as:Human
Smoking:Trying to quit
Liquor:Never
Exercise:Regularly
Your Home:Live with another
Likes:women..money!!..skateboarding..guitars...
Dislikes:terorisme
Interests:good guy...hihi


Personal Favorites

Music Genres:many kind of rock
Bands/Artists:RAtM, Nirvana, NOFX
Sports:SK8
Colors:Blue..
Pets/Animals:cat
Cars/Motorcyles:looking..
Food:sambal petai!!
Drink:tea
Quotes:pain fees good


Four Most Recent Entries

aku ngantuk..
2 hari aku keje tak tido2,28 nov kat gspj,29 kat ghpt... pastu tadi masuk keje lewat 2 jam,sebab aku tido lajak...ahh ....nak tidolah
 
ko...
'aku hanya serangga,dihutan belantara'.... biarla ape die nak gelar aku,aku tak salahkan ko sebab ko tak kenal dir aku yang sebenar lagi,..ye aku memang bodo,tapi tak sebodo ko yang menyimpan persepsi kuno...prejudis...dll... kelemahan tu yang aku nampak kat ko...tapi mungkin ko ade kekuatan dari segi lain,jadi,carikla kekuatan diriko... aku tak suke ko... tapi takde sebab plak aku nak benci... -apul-
 
superstar hillmarket
kelmari mase kerja sharul nak aku tukar g outstation kat bb,2 hari,buat remechandise kat sana,aku ok je,lagi pun kalau aku g sane,petang 11hb tak yah lagi keje,dapatla aku g umah kak ziah open house....jadi sharul buat keje aku,aku buat keje die.. mase tu,balik je keje dah pukul 11lebih,tak lame pas tu kul 0000,masukla 11 haribulan,aku kene ade kat sanejam 5 pagi,biaselah,time camnie sume kedai tutup,jadi senangla nak buat keje,masalahnye mate aku tak leh tido lagi ni,nak kene bangun awal,ye tak ye kang tak bangunlak,aku pun g tdo umah aidil,man ade kat situ,memandangkan aku nak pegi ngan...
 
busy b***
....orang kate,berkawan biar seribu,musuh biar satu,... tapi bagi aku tak...syaitan,nafsu,yahudi dah 3 dah.... adelak orang tue asyik nak memutuskan persahabatan orang lain,ntah kenape ntah,jeles kot....tapi apebende yang nak dijeleskan...itulah, ade something hitam dalam hati tue.... kadang2 tue kite berkawan tapi langgar hadnye,kadang2 tak berape kawan pun orang dah tak suke sebab bgi die itu dah sampai had..masalah nye kadang2 hadnye tue kadang2 kawan kita,kadang2 tue kawan kepade orang yang kite tak berape kawan yang kite nak kawankan lagi...kadang2,orang tue tak kenal pun kawan...
 






Copyright © 2003 - 2004 NeverX All rights reserved.
Tag board Rules     Privacy policy     Terms of Service