Blog Created: 8/31/03
Number of entries: 16
Number of comments: 6

Visited Blogdrive Members:
lantoi

Tag this Profile


Mohd Habibullah Mohd Isa
General Information

Main blog:lantoi
Age:40
Birthday:September 25th 1979
Gender:Male
Occupation:Student
Education:High school, Some college, School of life
Religion:Islam
Race/lineage:Asian
Location:Malaysia, Rembau


Contact Information

Email:mrhabibullah79@yahoo.com
Yahoo:sirlantois@yahoo.com


Appearance

Body Size:Average
Height:5' 7" (170 cm)
Eyes:Black
Vision:Glasses/Spectacles
Hair Color:Black
Hair Style:Straight - Medium
Facial Hair:None
Skin Tone:Light Brown
Clothing Pref.:Economical


Personal Information

Relationship Status:Married
Family Info:i am the last one from 9 siblings, got 4 sisters and brothers. All have married except me ..
Sexual Preference:Never at dusk
Astrological Sign:Libra (Sept 23 - Oct 23)
Existing as:Vampyre
Smoking:Daily
Liquor:Never
Exercise:Occasionally
Your Home:Live with pets
Likes:Cats and some kind of blood .. :P
Dislikes:Onion .. hehe
Interests:Playing with cats ..


Personal Favorites



Other Blogs I Author



Four Most Recent Entries

Hari keluarga 2008
Dah lama sangat aku tak update blog nie sebab kesibukan kehidupan yang mmg selama nie aku tak dapat nak elakkan. Tapi insyaallah atas rahmat dan kurnia yang telah diberikan dari Allah SWT, dapat gak aku sambung cerita-cerita yang berlaku atas kehidupan aku selama nie. Dan dalam ruangan nie aku nak ambik sedikit tentang memori aku bersama family di satu tempat yang begitu tak berapa nak meriah tapi disebabkan ramai family yang ada kat sana, maka jadilah tempat tuh satu tempat yang cukup meriah yang pernah aku alami. Gambar kat depan dewan Masa nie cukup meriah tak tau nak cakap...
 
Radja - Jujur
Duhai kekasih pujaan hatiku Dapatkah kau memberiku satu arti Sedikit rasa yang bisa ku mengerti Bukan sumpah atau janji * buktikanlah bila kau ada cinta setulus hatimu bisa menerima sebatas kejujuran yang kau miliki bukan sekedar bersama reff: jujurlah padaku bila kau tak lagi setia tinggalkanlah aku bila tak mungkin bersama jauhi diriku, lupakanlah aku jujurlah padaku bila kau tak lagi setia tinggalkanlah aku bila tak mungkin bersama jauhi diriku, lupakanlah aku selamanya
 
S.Jibeng - Inai Di Jari
Inai disapu dijari tandanya mesra Memberitahu hai dikau sudah dipunya Merah bercahaya bibirnya penuh bermakna Di jari manisnya tersarung cincin permata ( korus ) Alangkah indah temasya di malam itu Dua insan karam di lautan madu Menanam dendam berahi satu persatu Berkucup angan di bibir merayu-rayu Apa kiranya semua dendamnya itu Dalam gembira hai penuh duka sengsara Seorang insan turut memendam rasa Patah hatinya terkorban dalam bercinta ( ulang korus ) Andainya itu sayang berupa erti Setahun janji ditempah hilang sehari Membuat aku sedar diri...
 
Shizuka - Redline
And when people step out this redline i will never let them to go never laugh cos this is the dead end it is my end for its start to go and when people step out this redline means no other place need to go let the future past in the mean time and the great night kill all alone it was u .. call me and told me , help me up and shine up my life , it was u .. call me again till lonely aaaa , it was u .. call me and told me , blur my eyes and tell me to do , is was u told me the lies i always spoke , and when people step out this redline , i will never let them to go , never laugh cos...
 






Copyright © 2003 - 2004 NeverX All rights reserved.
Tag board Rules     Privacy policy     Terms of Service