Blog Created: 8/8/08
Number of entries: 53
Number of comments: 5

Visited Blogdrive Members:
None

Tag this Profile


MISTAKEN IDENTITY
General Information

Main blog:My Global World
Gender:Male
Occupation:Unemployed but looking
Education:Some college, Bachelors degree
Religion:Islam
Service Attendance:Monthly
Race/lineage:Asian
Location:Malaysia


Contact Information

Email:
MSN:
Yahoo:


Appearance

Body Size:Fit
Height:4' 11" (150 cm)
Eyes:Black
Vision:Glasses when reading
Hair Color:Black
Hair Style:Military Cut
Facial Hair:None
Skin Tone:Fair
Clothing Pref.:Thrift Store


Personal Information

Astrological Sign:Aries (March 21 - April 19)
Existing as:Extraterrestrial
Smoking:No Way
Liquor:Never
Exercise:Regularly
Your Home:Live with parents


Personal Favorites



Four Most Recent Entries

tokey kuat teepoo, koolee kene sama
assalam...... tinggal 2 hari lagi sblm aku nk gi ke kemaman utk join satu event ni, yg aku dbuat selama 3 hari. skrg ni sempat la buat program kat satu maahad tahfiz ni. yg kat maahad tahfiz ni pagi smpai tghari je. byrn pun ok-ok je. blh la utk cover apa2 yg patut mase kat kemaman tu nnt. tghari tu, member aku ni dpt la satu wasap drp sorg geng lain. tnya psl status keje kitorg kat satu kdai memanah kat sini. kitorg kate mmg dh lama berenti, sbb dh bukak kdai sndri. sementara tu, lpas abih yg ni, aku pun blik rmh mcm biase buat psdiaan brg2 utk dbawa selain gi gym utk...
 
golongan perosak bisnes org dan hidup tak sudah2 mnyusahkn org!!
assalam..... bila last aku masuk dlm page ni? dlm ni mmg ruang utk aku tulis puas2 apa ke bende yg aku tak puas hati. lama2 skali baru ada isu. dan isu kali ni kira agak besar jugak sbb kali ni bukan stakat mcm lahanat punya terbakar, tapi bila dh smpai ke tahap nk hancurkan bisnes aku dan geng aku, tu dah lebih. golongan musibat punya org. masa mula2 lg mulut tu pun dh tak boleh pcaya. sebut la janji mcm2 nk sponsor bg duit la, kejesama la, tp last2 habuk pun takde. yg jadi sakit hati tu bila org sound dia, dia sound kita balik pulak mcm dia tu lg tua dr kita. bodoh takde otak ke...
 
up up down down....
assalam.... org kate hidup ni mcm roda..bpusing2... kadang2 ade kat atas..pas tu bawah... pastu atas bawah atas bawah.... sampai bile2 pun.. baru jer bbrp hari lepas seronok dgn persembahan team memanah kat sebuah skolah kat sini.. sempena majlis pibg skolah tu.. sambutan ok sampaikn lpas majlis pun ade gak lg bebudak nk ajak try main jugak.. penat... cuma aku tertekan skit sbb esok tu nk kene buat slide powerpoint pulak utk present kat kelas utk satu bisnes ni.. bukan slide tu atau book review yg jadi halnye.. tp bab nk kene basuh dgn fasilitator tu yg buat kpala jammed abih.. mase...
 
ade yg mmg nak kene sebijik !!
assalammmmm.... (tarik nafas dlm2....) mcm2 masalah kebelakangan nie... naik serabut dah kpala otak nie.. lg2 pasal duit.. br2 ni yg pasal masalah kat bank. ... well, sbnrnya bende tu dr mggu lpas lg dah, bila pegawai yg kat kaunter bank tu salah masuk duit utk byr bil ke akaun lain. so ambik mase 2 hari utk setel. nasib baik la semlm dah setel. aaaaarrrggghhh !!! yg lg satu, pasal ade la yg sekor ni slalu buat masalah mbazir duit mak bapak terlibat dgn mslh besar dgn authoritiy smpai jd wanted. tggal nk kene tngkap jer.. duit abis, yg duk kat rmh xdpt apa.. buat muka...
 






Copyright © 2003 - 2004 NeverX All rights reserved.
Tag board Rules     Privacy policy     Terms of Service