Blog Created: 11/29/04
Number of entries: 56
Number of comments: 19

Visited Blogdrive Members:
kays0308

Tag this Profile


Muhammad Haneef Bin Ismail
General Information

Main blog:
Age:27
Birthday:May 25th 1990
Gender:Male
Occupation:Student
Education:High school, School of life
Religion:Islam
Service Attendance:Monthly
Race/lineage:Asian
Location:Malaysia
Address3 Lorong 1/1 Jalan Indah 1 Taman Indah Seksyen 1 Bukit Sebukor 75350 Melaka
SchoolMalacca High School (MHS)


Contact Information

Email:
MSN:
Yahoo:
MySpacehaneef90@yahoo.com.sg
MyRakanhaneef90@yahoo.com.sg
Friendsterhaneef90@yahoo.com.sg
Hi5haneef90@yahoo.com.sg
Circle99haneef90@yahoo.com.sg / spykidzboyz@yahoo.com.sg


Appearance

Body Size:Athletic
Height:5' 1" (155 cm)
Eyes:Black
Vision:No assisted eyewear
Hair Color:Black
Hair Style:Straight - Medium
Facial Hair:None
Skin Tone:Medium
Best Feature:Eyes
Clothing Pref.:Athletic
Undies:Briefs
Tattoo Info:


Personal Information

Relationship Status:Single - Involved
Family Info:
Sexual Preference:Straight/Heterosexual
Astrological Sign:Gemini (May 21 - June 21)
Existing as:Angel- two wings
Smoking:No Way
Liquor:Never
Exercise:Rarely
Your Home:Live with parents
Biography/About:
Likes:
Dislikes:
Interests:
Hobby
Ambition


Personal Favorites

People/Heroes:
Books:
Bands/Artists:
Songs:
TV Shows:
Movies:
Games:
Sports:
Colors:
Cars/Motorcyles:
Season:
Food:
Drink:
Quotes:


Four Most Recent Entries

long long long time ago
hey everyone, hahahahahahaha im forget, i have blog. HAHAHAHA long time ago, 5 years i x updates blog ni. woahhh. LAMA gila kot. ni saja nak bagitau, yang blog ni tak akan di updates lagi. saja je letak ni. HAHAHA ni pun jumpa time google nama Haneef Ismail. hahaha jumpa blog ni. rasa mcm lame gile. grrr HAHAHA tengok-tengok ayat dulu rasa noob. hahahaa budak baru nak up kan. biasa la. ni zaman-zaman bercoding-coding. HTML bagai. hahahaha dulu kecik lagi umur time belas-belas lagi. skarang umur dah puluh-puluh. perhh terasa tua. HAHAHA what to do. its me - 2005 HAHAHAHA NOW...
 
HaNeeF bLoG
The Contender The Boxers... The Talent...
 
HaNeeF BLoG
Peta Hotel Di Tempat Kejadian Soalan: Ada 6 orang sahabat sedang bercuti di sebuah hotel...Pada suatu hari si (A) mati keracunan di bilik beliau...Polis datang untuk membuat pemeriksaan...Polis mendapati banyak catur bertburan di bilik si (A)....Si (A) didapati memegang sebiji buah catur iaitu jenis knight (KUDA)...Polis menshaki antara kelima-lima sahabat si (A)...Siapakah Pembunuh si (A)??Mengapa anda menuduh beliau yang membunuh?? Klu-Klu: Ayie:- Penunggang Kuda Niejam:- Pemain Catur Asila:- Jururawat Khai:- Doctor Haiwan ...
 
HaNeeF bLoG
Tanda-Tanda Hari Sebelum Hari Mati Tanda 100 hari sebelum hari mati. Ini adalah tanda pertama dari Allah SWT kepada hambanya dan hanya akan disedari oleh mereka yang dikehendakinya. Walaubagaimanapun semua orang Islam akan mendapat tanda ini cuma samada mereka sedar atau tidak sahaja. Tanda ini akan berlaku lazimnya selepas waktu Asar. Seluruh tubuh iaitu dari hujung rambut sehingga ke hujung kaki akan mengalami getaran atau seakan-akan mengigil. Contohnya seperti daging lembu yang baru saja disembelih dimana jika diperhatikan dengan teliti kita...
 






Copyright © 2003 - 2004 NeverX All rights reserved.
Tag board Rules     Privacy policy     Terms of Service