May 2010


Blog Created: 9/3/05
Number of entries: 29
Number of comments: 68

Visited Blogdrive Members:
haizuazura

Tag this Profile


Nor Haizu Azura Mohd Yusoff
General Information

Main blog:the.spirit.room
Birthday:November 3rd
Gender:Female
Occupation:Administrative / Secretarial
Education:Bachelors degree
Religion:Islam
Service Attendance:More than once a week
Race/lineage:Asian
Location:Malaysia


Contact Information

Email:
MSN:
Yahoo:


Appearance

Body Size:Thin
Height:5' 0" (152 cm)
Eyes:Dark Brown
Vision:No assisted eyewear
Hair Color:Black Brown
Hair Style:Straight - Medium
Facial Hair:None
Skin Tone:Tan
Best Feature:Eyes
Clothing Pref.:Hood Wear


Personal Information

Relationship Status:Single - Never Married
Sexual Preference:Really Straight
Astrological Sign:Scorpio (Oct 24 - Nov 21)
Existing as:Human
Smoking:No. But not bothered by it
Liquor:Never
Exercise:Rarely
Your Home:Live alone
Biography/About:aKu AdA rUaNg SeNdiRi... jAnGaN tAnYa KeNaPa DaN mEnGaPa...DeWaSa AdAlAh AsEt AkU...CeRia SeLaLu HinGgA tAhAp MaKsiMaS...tErBaNg BeRsAmA aKu...jAnGaN tUdUh AkU jAhAt SeBeLuM kEnaL...AkU tAhU aPa YaNg AkU bUaT tApi KoRaNg TaKkAn PeNaH tAhU!!!hiDuP ini MeSti BeBaS...mAkAn, MinUm, BeRmAin AtAu JaNgAn BuAt ApA-aPa!!!iNi aDaLaH kEhEnDaK tErMaKsiMa AkU?tApi Di hUjUnGnYa PaSti AdA sEmPaDaN.INGAT ITU.
Likes:ReaDinG...TraveLLinG...SurFinG...sLeePinG...
Dislikes:TaLkacTiVe


Personal Favorites



Four Most Recent Entries

Gegar Bukit Jalil 2010...
Mlm ni mlm bersejarah tuk org Klntan <aKu anak kelahiran kelantan la>...mlm ni football player negeri kitorg tunjuk bkat kat stadium bukit jalil n mlm tuk penyokong setia klantan tuk tunjuk kecintaan mereka...tak tau la mlm ni pesta meriam agi ker tak...hope dak2 klantan dah makin beradab n dah pandai guner otak biler nak wat sesatu bender...jgn la main hentam kromo jer...tau la mercun lebihan rayer ader agi tp agak2 la tak kan nak main dlm stadium tu plak...yg bwk botol mineral plak, skit punyer byk tong sampah dlm stadium tu yg korg campak kat tgh padang tu naper la...aKu tau la...
 
Happy Friendship Day 2010...
huhuuhu ngantuk giler...dah azan subuh dah...maser tuk masuk tdo...ngantuk sngt dah ni...dah lamer tak updated blog ni so byk bender kena buat...so skrg sjak dah pencen kat DNMC byk maser tuk buat bender yg dah lamer aku tingalkan... tdo jap after subuh ni pastu kena bangun aku nak g pontian lak...jln2 menghabiskan duit namernyer ni...ari ni 1 Ogos dah nak msuk 4 blan aku menganggur...huhuhuhu kejer aku skrg jln2 keliling Malaysia n surfing + main gamez 24 hourz...bender yg dah lamer aku tak buat sejak join DNMC...tdi pun bru jer abiz upload pic kat fb aku... anyway before aku msuk tdo nak...
 
The Meaning Of Present
Korang tau tak yg setiap adiah yg korg kasi kat kwn ker kekasih ker suami isteri atau tuk mak ayah kiter ader maksud yg tersirat...ni aper yg aKu bacer la...so jom kiter bacer samer2...maner tau leh jd panduan kat korg yg tgh nak cari hadiah tuk someone... JAM TANGAN.............................Tanda meningati setiap masa dan waktu. CINCIN.......................................Tanda ikatan kasih yang abadi. GELANG....................................Tanda mesra RANTAI LEHER..........................Ikatan cinta yang perlu perhatian. ...
 
Hikmah Sujud...Dan Panjangkanlah Sujudmu...
guyz jom bacer...tuk pengetahuan kiter semuer...byk fadhilat yg kiter leh dpt maser kiter sembahyang...selain ibadah wajib sbenarnyer byk kebaikan yg leh kiter dpt...cam bagus untuk kesihatan... Hikmah sujud antara lain ialah: 1- Melegakan sistem pernafasan (rilieved congestion for breathing). 2- Mengembalikan kedudukan organ ke tempat asalnya. Bernafas ketika sujud akan : 1- Membetulkan buah pinggang yang terkeluar sedikit dari tempat asalnya. 2- Membetulkan pundi peranakan yang jatuh (prolapsed uterus/fallen band womb) 3- Melegakan sakit hernia. 4- Mengurangkan sakit...
 






Copyright © 2003 - 2004 NeverX All rights reserved.
Tag board Rules     Privacy policy     Terms of Service