01.02.2010


Blog Created: 4/23/06
Number of entries: 48
Number of comments: 16

Visited Blogdrive Members:
None

Tag this Profile


farha
General Information

Main blog:farhakete
Age:33
Birthday:September 9th 1983
Gender:Female
Occupation:Executive / Management
Education:Graduate degree
Religion:Islam
Service Attendance:Weekly
Race/lineage:Asian
Location:Malaysia, melaka


Contact Information

Email:farhakete@yahoo.com


Appearance

Body Size:Thin
Height:5' 1" (155 cm)
Eyes:Brown
Vision:Glasses/Spectacles
Hair Color:Black
Hair Style:Curly - Medium
Facial Hair:None
Skin Tone:Light Brown
Best Feature:Eyes
Clothing Pref.:Practical
Tattoo Info:nill
Piercing Info:nill


Personal Information

Relationship Status:Single - Involved
Astrological Sign:Virgo (Aug 23 - Sept 22)
Existing as:Human
Smoking:No Way
Liquor:Never
Exercise:Don't exercise
Your Home:Live with parents
Biography/About:arsenic-chromium-zeolite X-zeolite Y-zeolite P-ZSM-5
Likes:cartoon, novel, hip-hop, urben music, classic music,coklat,candy
Dislikes:cat, vagateble, smoker, drunker, lair, and lowyer,labortory,havymetal, n blackmetel.
Interests:travel,panorama,superduperdupy


Personal Favorites



Four Most Recent Entries

lagi 2 hari nak lepas pantang....
wahhh... gembira nyer rasa hati lagi 2 hari nak lepas pantang... aku dah start makan benda2 yg di larang masa pantang... tapi masih dlm kuantiti yg sedikit2 lagi... hrmm apa perasaan sepanjang berpantang... hohoho.. kira ok lah ... rehat jerkan... maklumlah kan aku ni wanita berkerjaya.. maka cuti panjang tu memang susah nak dpt ambik.. kalau ambik cuti panjang pun penatt... kejap gi ke kl kejap gi ke perak kejap gi ke melaka kejap gi ke kk kejap gi jalan2 kesana ke sini.. so memang ler sy amat penat... hahaahaha... tapi bila blk ke kg ku yg tercinta selama 2 bulan lebeh ni.. memang ler...
 
uncle venoth dtg melawat
wahh.. lama dah... x jumpa venoth.. nak dekat 2 thn lebeh dah... since raya 3 thn lepas.. lepas tu x ada jumpa venoth.. ni venoth dtg utk melawat farid.. wah... terharu i ... ini lah kawan yg pertama dtg melawat aku sejak berpantang.. srob..srob... wah syahdu gitu tq uncle venoth for the pampers.. said farid ^_^ ok lah sayonara...
 
raya cina
wahh esk raya cina.. mlm ni makan besar.. thn ni x dpt celebrate raya cina dkt perak... coz i dlm pantang lagi... hehehe... n my baby pun kecik lagi... so kami beraya di melaka jer lah.. my mil dah gerak blk dah pg tadi ke perak... my anak kecil makin semangat... hehehe... berasa pegang ok.. makin banyak masa berjaga dari tido.. aktif... pandai menangis mengeluarkan air mata.. pandai merajuk.. pandai senyum.. pandai gelak tapi x keluar air mata.. atuk n nenek dia bukan main sayang lagi.. ialah budak kecil x tau apa.. tau menyusu nangis berak n kencing jer.. x pandai lagi jd trouble maker.....
 
esk papa blk
papa ku pulang dari kota papa ku belikan kereta ... lalalala esok mr papa blk ... yahooo.... hehehehe.... farid pun dah berusia sebulan lebeh.. actually lupa nak kira berapa hari dah anak aku ni... esk kami united as one small family unit.... so sweettt... farid skrg dah makin semangat.. actualy aku suka perkataan berat.. tapi my mom said it like tabu nanti baby tak nak tambah berat... hohoho.. oklah tu jer leh updae.. baby dah uweekkk.....
 






Copyright © 2003 - 2004 NeverX All rights reserved.
Tag board Rules     Privacy policy     Terms of Service