January 15 2007


Blog Created: 5/12/07
Number of entries: 2
Number of comments: 0

Visited Blogdrive Members:
None

Tag this Profile


Dede
General Information

Main blog:Daun
Age:34
Birthday:January 7th 1983
Gender:Female
Occupation:Teacher / Professor
Education:Bachelors degree
Race/lineage:Asian
Location:Indonesia, Yogyakarta


Contact Information

Email:dedeharjanti@yahoo.com
MSN:deivanov@hotmail.com
Yahoo:dedeharjanti@yahoo.com
AOL:-
ICQ:-


Appearance

Body Size:Average
Height:5' 2" (157 cm)
Eyes:Black
Vision:No assisted eyewear
Hair Color:Black
Hair Style:Straight - Short
Facial Hair:None
Skin Tone:Medium Brown
Best Feature:Hands
Clothing Pref.:No Preference
Tattoo Info:i am interested to tatoo. I put India's non permanent tatoo in my hands some years ago. I am not interested to permanent tatoo...:)
Piercing Info:i have two percies in my ears. no more.:)


Personal Information

Family Info:i come from a happy family. i am the middle from three. one elder brother and one younger sis
Astrological Sign:Capricorn (Dec 22 - Jan 19)
Existing as:Human
Smoking:No Way
Liquor:Never
Exercise:Occasionally
Your Home:Live with parents
Likes:read;write;listen to the music;do some local trips;sports;sing;nature;simplecity;honesty
Dislikes:arrogant people;wait for a long time
Interests:history, education, children, tourism, internet, languages, cultures, beauty, health and of course...men., -)


Personal Favorites



Four Most Recent Entries

FOR CHILDREN
Kayak yang aku tulis di pembukaan, I used to hate kids. Tapi dengan jalannya waktu, sebagai pemudi dan warga negara yang baik (:p) aku ngerasa ikut bertanggung jawab pada masa depan negara tercinta. Karena aku merasa tertarik dengan dunia pendidikan, dan masa depan anak-anak, aku jadi pengen melakukan yang terbaik untuk mereka. Berhubung masih ngajar di TK, tiap minggu aku dituntut untuk up date ide. Biar anak2 gak bosen, secara perhatian mereka pada sesuatu tuh gak lama. Salah satunya adalah bikin alat peraga yang berhubungan dengan yang mau diajarin....
 
HAI...
SUGENG RAWUH... SELAMAT DATANG...WELCOME...WELKOMMEN... Halo. Ini blogku yang baru. Everyone is possible to read it, without exception. Ini salam pembukanya. Kenapa 'selembardaun.blogdrive.com'? Aku seneng warna hijau, dan kayaknya daun adalah sesuatu yang bener-bener mewakili warna hijau (ini gak berarti buat daun yang mengering di musim kemarau atau daun yang terbakar. J) dan mewakili sebuah keteduhan. Pernah denger kan, kalau suatu waktu mata kita gak 'seger', dan males lihat yang itu itu aja, palingkan aja pandangan kamu...
 






Copyright © 2003 - 2004 NeverX All rights reserved.
Tag board Rules     Privacy policy     Terms of Service