Blog Created: 8/24/08
Number of entries: 4
Number of comments: 0

Visited Blogdrive Members:
None

Tag this Profile


awiya
General Information

Main blog:heartbeat
Gender:Female
Occupation:Student
Education:School of life
Religion:Islam
Service Attendance:Weekly
Race/lineage:Asian
Location:Malaysia, Ktg


Appearance

Eyes:Dark Brown
Skin Tone:Light Brown


Personal Information

Family Info:sederhana..
Astrological Sign:Libra (Sept 23 - Oct 23)
Smoking:No Way
Exercise:Rarely
Likes:novels, tido bl tension, termenung bl sedih, swimming, berkebun, juz be myself..
Dislikes:parties (too crowd), org guna brg tanpa izin, in bad mood ada org kacau..


Personal Favorites



Four Most Recent Entries

kecewa..
Aku tak tahu kenapa aku rasakan semua orang amat menyakitkan hati aku hari ini. Even boypren aku pun sakitkan hati aku..aku benci..sedih..n marah..kepada siapakah harus aku mengadu? Al-kesahnya bermula pg tadi. Kul b pg aku ada test kim poly..susah giler..bnyk yg aku tak dapat jawab. Tension betullah. Lepas test tu, aku g jumpa supervisor projek aku. Bnyk bnd nak kena fakir & buat. Makin tension aku rasakan. Lepas aku hantar sample ke bilik IR aku terus balik blek tuk wat report. Tapi, disebabkan tension yg melampau aku tidur lu. Lepas tu br aku bgn & wat report. Kul 2 kene g lab...
 
keinsafan..
pg td aku br je abis bc nvl aA+bB..best sgt. aku suke..ptg ni lak aku online bc citer Rooftop Rant, karya Hlovate..aku bc random jer..jln cite pun aku masih konpius sbb x bc seme lg..sakit mata asyek ngadap laptop..tp hati aku sedikit tersentuh bl aku bc 1 part tu.aku lupalah part mn..tp aku ingat beberapa ayat.. "Hati itu Allah yang pegang..Allah yang bolak balikkan hati itu..Allah yang sentuh hati itu dan Allah yang beri petunjuk dan hidayah pd hati itu........segalanya mungkin bl Allah berkata kun fayakun..."
 
aku hanya serangga
human are interesting..do u agree with me? tp aku hanya la insan yg kerdil di sisi Tuhanku. diibaratkan seperti serangga..
 
aku sekadar menaip..
nape aku rs cam x besh je mlm ni? i'm juz lost...hati aku rs gelisah..(uish..sejuk la plak mlm ni..)roomate aku dah lm beradu..tp aku x dpt tido..sedihyer..somebody..plz help me..
 






Copyright © 2003 - 2004 NeverX All rights reserved.
Tag board Rules     Privacy policy     Terms of Service