1.9.2007


Blog Created: 9/9/07
Number of entries: 11
Number of comments: 0

Visited Blogdrive Members:
None

Tag this Profile


Nurhasliza Yusof
General Information

Main blog:nlby
Age:36
Birthday:December 18th 1980
Gender:Female
Occupation:Legal
Education:High school, Bachelors degree
Religion:Islam
Service Attendance:Weekly
Race/lineage:Asian
Location:Malaysia, Pekan, Pahang


Contact Information

Email:nlby80@yahoo.com
Yahoo:nlby80


Personal Information

Relationship Status:Single - Never Married
Sexual Preference:Straight/Heterosexual
Astrological Sign:Sagittarius (Nov 22 - Dec 21)
Existing as:Human
Smoking:No Way
Liquor:Never
Exercise:Rarely
Your Home:Live with parents
Interests:Reading, watching tv, listening radio & surfing internet


Personal Favorites



Four Most Recent Entries

Banjir-Rabu-12.12.2007
Hi.... Hari ni cuaca mendung.Alhamdulillah, hari tak hujan cam semalam, if not alamatnya aku trkandas di Kuantan,tak dapat balik ke Pekan.Cam biasa aku bertolak ke tempat keje jam 8 lebih. Mak......nasib baik aku sempat brek... aamakada air atas jalan depan Sekolah Menengah Ubai, nasib baik tak dalam, lepas gak aku gi keje. Minta-minta le ari ni tak hujan. buatnya hujan alamatnya menangis tak berlagu le akucoztaklepas balik. Air kat ubai dah ada kat atas jalan raya. Masa aku gi court tadi mr. harrinder from mahinder & co menyapa aku. Dia ingat aku ni budak chambering but aku...
 
Tempat Baru.....
Hi... hari ini dah 8 hari setenggah aku keje kat tempat baru, masih lagi dalam proses menyesuaikan diri. terasa cam budak baru belajar balik, bodoh je rasa..hehe... oh ya...nak tau camna jadi setengah hari tu?! gini citernye, 9.11.07 adalah hari last kat daing Khatijah & amran. aku just keje setngah hari je coz yg stngah lag tu aku abiskan cuti aku, tu je yg tinggal. aku ingat nak balik terus lepas cari kasut, tapi k ina call suruh tman dia makan,last2 dia ajak tengok ofis baru. aku ingat nak singgah kejap je, tapi meleret dah jadi hari keje aku. gitu le citernye.....
 
Menghitung Hari...
Hi.... Menghitung hari...hari demi hari... (nyanyi lagu Menghitung Hari dari Kris Dayanti).. Menghitung hari...?? Aaaa.....bukan menghitung hari nak jadi raja sehari, tapi menghitung hari nak kuar dari ofis ni, Ofis yang banyak buat aku sakit kepala dan hati dengan telatah staf2 di sini. ai...lambatnya lagi menunggu hari, just menunggu hari nak undur diri, pergi ke ofis baru yang cukup senang hati walaupun banyak keje yang menanti, yang penting hati happy go lucky....!!! Aik...cam bermadah lak bila ku teliti...hehe..... Hi...bila ku kira terasa lambatnya le...
 
Cerita Lucu Rabu
Hi.... Ni ada cerita lucu nak citer ni. Hari Selasa malam Rabu Kak Lat ada call tapi Adik yg angkat, so Adik citer kat aku bahawa Kak Lat kata anak angkat Abg Jaafar (suami Kak Lat) akan datang tolong dia orang kat tanah Encik yang tengnag beberapa lot dari rumahku. Ha...nak tengok bole le katanya.... Hish...takkan le aku nak terhegeh-hegeh mengendap anak teruna org, biar betul....!! Malam tu juga, adik kata ayah mat & mak sa jemput makan kat umah dia orang kul 9 pg esok, rumah terbuka. Hehe...ada can le aku lari dulu..... lebih kurang 8.30 pg (Rabu) aku bersiap2 nak gi umah mak...
 






Copyright © 2003 - 2004 NeverX All rights reserved.
Tag board Rules     Privacy policy     Terms of Service