9/11/06


Blog Created: 10/7/08
Number of entries: 8
Number of comments: 3

Visited Blogdrive Members:
None

Tag this Profile


Trick-Jay
General Information

Main blog:HustleMind
Birthday:November 24th
Gender:Male
Occupation:Artistic / Creative
Education:Graduate degree
Religion:Islam
Service Attendance:Weekly
Race/lineage:Asian
Location:Malaysia, Kuala Lumpur


Contact Information

Email:trick_a_free@yahoo.com
Yahoo:trck_a_free@yahoo.com


Appearance

Best Feature:Belly button
Undies:Free Willy


Personal Information

Relationship Status:Single - Involved
Astrological Sign:Sagittarius (Nov 22 - Dec 21)
Existing as:Otherkin
Smoking:Daily
Liquor:Regularly
Exercise:Rarely
Biography/About:Known to some as Trick from Junio Hustle fame. And yeah, i'm still around, watchin' em Malaysia's music scene wit full interest..
Likes:The papers that we known as RINGGIT MALAYSIA.
Dislikes:KL Traffic... Wastin' my papers on fuel yo!


Personal Favorites



Four Most Recent Entries

Dem' Ol Dayz
Office, 11.27 am Gewd mornin' peeps!! Hope y'all day are fine as mine. Aside of work sheet bundle up on my table, everything else is ok la kowt...Anyway i bet y'all hip-hop heads already knew bout KL city will be heldin' MY Hip-Hop fest this coming 15th NOV. Finally.. Afta years of waitin' my wish come true.. to see em hip-hop kats around Asia ( and rest of the world ) gather and bustin' em mic in my lovely Malaysia. But too bad that Junio Hustle ain't around nymore to rawk em peeps... Mayn this kinda event remind me of em ol days of Junio Hustle... S'pore Hip-Hop Fest 2002. That's...
 
Stop Breathin'
Office 3:51pm Whus gewd peeps! sorry fer not updating my blog fer quite a while as i'm busy as **** now a day. Plus 2-3 menjak nie mood aku dipengaruhi oleh political situation kat Malaysia nie. Mengenangkan betapa tak mengenang budinya sesetengah bangsa yang dok kat Malaysia nie. Dah arr.... Anyway today write-ups is about SHOPPING ( hek-eleh budak pompuan suke benor korang bile bab nie kuar kan). Bukan shopping make-up arr.. It's more to my shopping experience recently. Baru2 nie aku pergilah B.Bintang dengan nawaitu nak beli phone. Dalam kalut belek cellies tu aku terusha satu butik...
 
Gelaran Dato' ; What Happened with Melacca Goverment
9.53 am, OFFICE Pagi yang tak berapa nak ceria Shiteload of work. Sorry to y'all peeps as aku tak berapa sempat nak update blog for these couple o' days. NI pun busy gak tapi aku curi-curi time pasal nak lepaskan issue yang rabak kat dalam kepala hotak aku ni. Supposely i should continue my write-up about the BLOODS&CRIPS gang wannabes in Malaysia but the issue that i'm bout to jot down is far more serious than B&C in Malaysia. jadi aku hold dulu article tu nanti aku sambung bila free. Title kat atas tu dah jelas menunjukan ape isi write-up aku hari ni. (kepada pro govt. jangan salah...
 
Malaysian's B&C's Wannabe
Office, 9.36 am Selamat pagi M.Y... Daymn i'm still waitin' fo muh ride... tak kuar bengkel lagi.. Nyway aku ingat nak sambung perbincangan pasal MY Hip-Hop scene tapi perbualan beberapa makhluk Allah yang aku terdengar minggu lepas semasa nak balik koje amat menarik hati aku untuk mengupas issue yang bagi aku adelah salah satu influence besar dal gaya hidup hip-hop Amerika. I wus waiting fer sum peeps afta work, so i went to klcc to chill fo a while (biase r orang kite.. kalu janji pukul 1 pm, esok punye 1pm baru sampai). Semasa sedang menghisap rokok di sebelah aku adelah 2-3 orang...
 






Copyright © 2003 - 2004 NeverX All rights reserved.
Tag board Rules     Privacy policy     Terms of Service